Våra mätningar

Referenser

Referenser inom luft- och miljömätningar

SIEMENS INDUSTRIAL TURBOMACHINERY AB

Siemens Industrial Turbomachinery tillverkar ång- och gasturbiner av världsklass. De projekterar även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme, i vilka deras egna turbiner är hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin.

  • Kund sedan 1993 och har i skrivande stund passerat 400 utförda uppdrag.
  • ILEMA deltar vid garantiprov och utvecklingsprover i Finspång såväl som siter runt om i världen.

”Vi har en lång och bra erfarenhet av ILEMA. De har bra personella resurser, är snabba, flexibla och levererar mätresultat man kan lita på. En modern, stark instrumentering är dessutom ett stort plus”
― Anders Löfgren, Specialist Emissions, Siemens Industrial Turbomachinery AB.

GÖTEBORG ENERGI AB

Göteborg Energi AB är Västsveriges ledande energiföretag och erbjuder bland annat fjärrvärme, gas, kyla, energitjänster och förnybar energi till Göteborgs samhälle. Att hushålla med resurser och skapa ett uthålligt energisystem är en självklarhet när Göteborg Energi arbetar för sin vision om ett hållbart samhälle.

  • En av ILEMAs första kunder under 90-talet och är så än idag vid vårt 25-årsjubileum.
  • Vanligaste uppdragstyperna: Villkorskontroll, QAL2, AST och jämförande mätning.

”ILEMA har alltid gjort oss nöjda. Bemötande och yrkesskicklighet är i toppklass och deras förmåga att ständigt utvecklas imponerar på mig”
― Ulf Hedlund, Kemiingenjör, Göteborg Energi AB.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå